Q&A

1.ทำไมสินค้าราคาสูงกว่าร้านอื่นๆ

ตอบ สินค้าเราราคาไม่แพง แต่สมเหตุสมผล เราเป็นสินค้าธรรมชาติ 100% ที่เราคัดสรร ส่วนผสมคุณภาพที่เราคัดสรร มาแล้วและสินค้าส่วนใหญ่เป็นงานแฮนด์เมด

Why is the price higher than other stores?

Ans.:The products are 100% natural products that we selected the quality ingredients and most products are handmade

2.แผ่นประคบสมุนไพรไม่มีกลิ่นอื่นหรอคะ

ตอบ แผ่นประคบที่ขายอยู่นี้มีกลิ่นสมุนไพรธรรมชาติและน้ำมันหอมระเหยตะไคร้ ถ้าต้องการให้มีกลิ่นอื่นสามารถหยดน้ำมันหอมระเหยกลิ่นที่ชอบเพิ่มได้ค่ะ

Do you have Herbal Hot&Cold Pack in another scent?

Ans.:The pack has a natural herbal aroma and essential oil of lemongrass,peppermint that make you feel good. if you want to have a different smell. You can add you favorite essential oil to herbal stuff

3.แผ่นประคบสมุนไพร ร้อนเย็น เมื่อนำไปแช่ในตู้เย็นแล้วจะขึ้นราหรือไม่

ตอบ เมื่อต้องการประคบเย็น ควรใส่ถุงพลาสติกซิปล้อคที่เราแถมให้ในกล่องแพคเกจก่อนแล้วนำไปแช่ในตู้เย็นในช่องแข็งค่ะ

Is there the fangus when I take Herbal Heat&Cold Pack in the fridge?

Ans.:Recommend that at first you should put Herbal pack into zip lock bag that we gave.Then Then refrigerate in the freezer.

4.แผ่นประคบถ้าไม่มีไมโครเวฟ จะใช้นึ่งได้ไหม

ตอบ ไม่แนะนำค่ะ เพราะสมุนไพรเป็นแบบแห้ง ถ้านำมานึ่งสมุนไพรจะชื้นและเสียได้

Can I steam Herbal Hot&Cold Pack

Ans.:Absolutely not.Because the dry herbal stuff will be spoiled from the humid

5.ความร้อนที่ใช้กับแผ่นประคบไมโครเวฟ ต้องใช้เท่าไหร่

ตอบ ใช้กับเครื่องไมโครเวฟ ความร้อน 400-600 watt ใช้กับเตาอบ ใช้อุณหภูมิ 190 องศาฟาเรนไฮต์

How much degree to heat the pack

Ans.:400-600 watt for microwave and 190 degree fahrenheit for oven

6.แผ่นประคบไมโครเวฟเก็บความร้อนได้นานแค่ไหนเวลาใช้

ตอบ หลังออกจากไมโครเวฟ จะร้อนประมาณ 25-30 นาที

How many minute for the pack keep warm

Ans.:about 25-30 mins.after we take out from microwave

7.แผ่นประคบใช้ได้ 3 ปี แล้วกลับมาซื้อแผ่นสำรองได้หรือเปล่า

ตอบ แนะนำให้ซื้อใหม่ทั้งชุดค่ะ เพราะทั้งปลอกผ้าและไส้สมุนไพร เสื่อมอายุแล้วหลังจากใช้ทุกวันเป็นเวลา 3 ปี

Can I bay only herbal stuff after I use it 3 years

Ans.Recommend that you should buy a new set because herbal stuff and cloth will be effective decrease after you use every day for 3 years

8.แผ่นประคบไมโครเวฟขนาดเล็ก วางตรงไหนได้บ้าง

ตอบ สามารถวางได้ทุกส่วนของร่างกาย เช่น คอ มือ เอว ขา

Where I place small microwave pack on body

Ans.: You can place anywhere such as Neck,Hand,Back,Leg

9.แผ่นประคบไมโครเวฟใช้เสร็จแล้วเก็บอย่างไร

ตอบ วางบนสถานที่ที่แห้งค่ะ

Where I keep microwave pack after we have used

Ans.:Any dry place in your home

10.ลูกประคบใช้ได้กี่ครั้ง

ตอบ ใช้ได้ประมาณ10ครั้ง หรืใช้ภายใน 3 เดือน

How many times l can use spa ball?

Ans.:You can use it about 10 times within 3 months.

11.ลูกประคบเวลาใช้สีจะตกไหม

ตอบ ไม่ตกค่ะ เนื่องจากในขั้นตอนการย้อมเรามีกรรมวิธีในการ fix สีให้ไม่ตกค่ะ

Is there the clothe color would be faded on our skin when l use Spa ball

Ans.:No it is Because of the dyeing process,we have a solution to fix it.

12.ลูกประคบถือขึ้นเครื่องบินได้หรือไม่

ตอบ ขึ้นได้ค่ะ เพราะไม่มีส่วนผสมที่เป็นของเหลว

Can I carry Spa Ball on the plane

Ans.:Yes you can.Because it’s dry and no liquid things inside

13.เวลาใช้ลูกประคบต้องโดนผิวหนังไหม

ตอบ โดนผิวหนังจะดีที่สุด ทำให้สมุนไพรซึมผ่านผิวหนังไม่สะดวก

While I use Spa ball. Should I massage direct to skin

Ans.:You should do because herbal will absorb to your skin and muscle easily

14.สครับ 1 กระปุกใช้ได้กี่ครั้ง

ตอบ ใช้ขัดได้มากกว่า 10 ครั้ง

How many times can we use scrub in 1 jar

Ans.:More than 10 times

15.ต้องขัดผิวบ่อยแค่ไหน

ตอบ อาทิตย์ละ 1-2 ครั้ง

How often we can scrub

Ans.1-2 times per week

16.ขัดผิวตัว 1 ครั้งใช้สครับปริมาณเท่าไหร่

ตอบ 2 ช้อนโต๊ะ หรือ ประมาณ 30 กรัม

How many quantity pf scrub per 1 time using

Ans.2 table spoon or 30g.

elyrest, elysuim, rest, thai, spa, massage, thai massage, thai spa, Baanidin, relax, travel, bangkok,Aromatherapy,Body Massage,Therapeutic, Thai Herbal Compress,
Elyrest Massage & Wellness

17.น้ำมันหอมระเหยที่ร้านมาจากประเทศอะไรบ้าง

ตอบ เช่น ฝรั่งเศษ ออสเตรเลีย อิตาลี

Where is essential oil in the shop from

Ans.:From many country example France,Australia,Italy

18.น้ำมันหอมระเหยใช้กับเครื่องพ่นควันต้องใช้กี่่หยด

ตอบ ประมาณ 5-6 หยด

How many drop we can use essential oil with electric diffuser

Ans.:About 5-6 drops

19.น้ำมันหอมระเหย 1 ขวด มีกี่หยด

ตอบ 1 ขวด = 10 ml.= 200 หยด

How many drop of essential oil are in 1 bottle

Ans.:1 bottle = 10 ml. = 200 drops

20.น้ำมันหอมระเหยสามารถใช้กับเครื่องพ่นควันได้ไหม

ตอบ ใช้ได้กับเครื่องบางรุ่นค่ะ

Can i use essential oil with diffuser machine

Ans.:Yes you can. Recommend check their spec first because some model have to use special diffuser oil only

21.เวลาเครียดต้องใช้น้ำมันหอมระเหย กลิ่นไหนบ้าง

ตอบ เช่น เบอร์กามอท ลาเวนเดอร์ โรสวูด โรสเจอเรเนียม อิลัง อิลัง

What kind of essential oil we should use when we get stress

Ans.:Recommend essential oil of Bergamot,Lavender,Rosewood,Rose Geranium,Ylang Ylang

22.น้ำมันหอมระเหยมีกี่กลิ่น และกลิ่นอะไรบ้าง

ตอบ ที่ร้านมีน้ำมันหอมระเหย ประมาณ 26 กลิ่น มีเชิญลูกค้าเข้ามาชมด้านในร้านก่อนค่ะ สามารถดูรายละเอียดของน้ำมันจากที่ป้ายได้ค่ะ

How many essential oil you have

Ans.:There are 26 scent now at shop. Please come inside our shop and you can try essential oil tester and you can see their benefit from our signage.

23.น้ำมันหอมระเหย ถ้าเอาไปผสมน้ำมันใช้เองในขวดต้องใช้กี่หยด

ตอบ ถ้าน้ำมันในขวดปริมาณ 250 ml. ลองผสมประมาณ 5-8 หยด แล้วเขย่าให้เข้ากันก่อนใช้ทุกครั้ง

How many drop of essential oil that I should blend in my own base oil

Ans.:Example.if you have base oil size 250 ml. Try at 5-8 drops then shake it well.

24.น้ำมันนวดแก้ปวดไม่มีแบบครีมเป็นหลอดบ้างหรอคะ

ตอบ ตอนนี้เรามีแบบน้ำมัน และบาร์ม เพราะไม่มีส่วนประกอบสารเคมีเหมือนแบบครีม

Do you have pain relief product cream contained in tube

Ans.:Now we have oil and balm form because not consist of chemical cream

25.น้ำมันนวดตัวเวลาใช้ต้องล้างออกไหม

ตอบ น้ำมันนวดตัว Elyrest Massage Oil ไม่ต้องล้างออก เวลาที่ใช้น้ำมันจะซึมลงผิว ช่วยบำรุงผิวด้วย

After massage with Elyrest Massage Oil,should I wash off

Ans.Absolutely not. because all ingredient made from natural.It help treatment your skin

26.สมุนไพรแช่เท้าต้องใช้น้ำแบบไหน

ตอบ ใช้ในน้ำอุ่นๆจะช่วยให้สมุนไพรใช้ดี และช่วยให้เลือดไหลเวียนได้สะดวกขึ้น

What kind of water we use with Herbal Bath Tea

Ans.Warm water is the best

27.ครีมมาส์กเท้าเป็นแบบไม่ต้องล้างออกหรือเปล่า

ตอบ มาส์กเท้าของเราไม่จำเป็นต้องล้างออกด้วยน้ำ สามารถเช็ดออกด้วยผ้าขนหนูอุ่นๆได้

Do you have no rinse foot mask

Ans.:Our foot mask cream not necessary wash off all the time. You can use warm towel sweep off easily

28.ครีมมาร์กเท้าเป็นแบบไม่ต้องล้างออกหรือเปล่า

ตอบ มาส์กเท้าของเราไม่จำเป็นต้องล้างออกด้วยน้ำ สามารถเช็ดออกด้วยผ้าขนหนูอุ่นๆได้

Do you have no rinse foot mask

Ans.:Our foot mask cream not necessary wash off all the time.You can use warm towel sweep off easily

29.เวลาใช้สครับขัดเท้าต้องขัดนานแค่ไหน

ตอบ ขัดย้อนเส้นขนและนวดวนๆจนขี้ไคลหลุดออกมา

How long does it take to scrub on feet

Ans.:Scrub till dead skin come out

30.ขัดเท้าแล้ว ต้องมาส์กทิ้งไว้กี่นาที

ตอบ ประมาณ 20 นาที

How long have l should mask after scrub on feet

Ans.:About 20 mins

31.สมุนไพรอบตัว 1 ซอง ใช้ได้กี่ครั้ง

ตอบ 2-3 ครั้ง ครั้งละ ครึ่งชั่วโมง

How many time we can use Herbal Bath Steam

Ans.About 2-3 times and take 30 mins.of each ti

32.น้ำหอมปรับอากาศมีขนาดเล็กกว่านี้อีกไหม

ตอบ ขนาดที่ร้านขายคือ 100 ml. เป็นขนาดที่เหมาะสมกับการใช้งานได้จริง

Do you have smaller size for diffuser oil

Ans.: The size that we sell in the shop is proper to use

33.เวลามาส์กหน้าต้องทำตอนหน้าแห้งหรือหน้าเปียก

ตอบ เนื้อมาส์กเราเป็นแบบครีม ให้มาส์กตอนหน้าแห้งค่ะ หลังล้างหน้าแล้ว

How to use facial mask.What should I do facial mask on dry or wet skin

Ans.Recommend use on dry face

34.สบู่รังไหมมีใส่แบบถุงกระดาษบ้างไหม

ตอบ ที่ร้านยังไม่มีค่ะ มีแต่แบบถุงพลาสติก เพราะดูแลง่าย ไม่เปียกน้ำ

Do you have cocoon soap contained in paper bag

Ans.:Now we contained cocoon soap in plastic bag because it’s easy to keep away from water

35.อยากให้มีสบู่รังไหมแบบกระปุกเล็กๆบ้างเหมือนเทสเตอร์ที่ร้าน

ตอบ ขอบคุณค่ะสำหรับคำแนะนำ จะนำข้อมูลนี้ไปประชุมกับบอสให้นะคะ

I would like to have cocoon soap in small jar like your tester container in the shop

Ans.:Oh thank you very mach for your recommend. We will present to my boss at the meeting

36.มีครีมทามือกลิ่นลูกพีชบ้างไหม

ตอบ กำลังอยู่ในช่วงวิจัยสูตรอยู่ค่ะ

Do you have hand cream peach flavor

Ans.: We will tell our R&D to make it. Thank you for your recommend

37.ขอแผ่นป้ายสินค้าได้ไหม

ตอบ ป้ายสินค้าที่ร้านไม่สามารถให้ลูกค้าได้ค่ะ

Can I get product signage at shop

Ans.:Sorry value customer. We cannot give them to you.

38.จ่ายค่าสินค้าด้วยบัตรเครดิตไม่ต้องชาร์จได้ไหม

ตอบ ทางร้านชาร์จตามระบบธนาคารค่ะ

Could you please not charge when I pay by credit card

Ans.: Sorry It’s charge from bank system

39.ร้านเปิดทุกวันไหมคะ

ตอบ ร้านเราเปิดบริการทุกวันค่ะ

Is the shop open everyday

Ans.: Yes,everyday

40.ทำไมไม่ทำแชมพูที่ย้อมผมได้ทาขายบ้างคะ

ตอบ ขอบคุณที่แนะนำค่ะ ตอนนี้กำลังอยู่ในช่วงทำวิจัยสินค้าค่ะ

Why don’t you sell dyed shampoo

Ans.: Thank you for your recommend.Now it’s on R&D Process

Share this post